När jag var 27 trodde jag att jag aldrig mer skulle behöva ha ett vanligt jobb.

Oj, så fel jag hade.

Att frilansa med att bygga hemsidor var inte så lätt som det först verkade. De första kunderna kom relativt enkelt, och det som behövdes var att bli lite bättre på förhandlingar så skulle nog frilansandet kunna utveckla sig till ett riktigt företag.

Därefter kom dessvärre flera år av ett ändlöst stretande. Att göra allt i företag själv var inte så enkelt som jag trodde, och kunderna stod inte i kö och knackade på dörren.

Drömmen om ett eget företag vittrade långsamt sönder.

Till slut blev jag tvungen att gå tillbaka och arbeta mer eller mindre heltid. Men jag var fast besluten att ta tillbaka min frihet, och en dag bryta mig loss från det vanliga jobbet. Och då skulle det vara en frihet som faktiskt var värd att ha.

Idag har jag fortfarande inte helt kommit loss från hamsterhjulet. Men vid sidan av jobbet arbetar jag nu mot en större vision än att bara kunna tjäna mina egna pengar. En vision som gör det enklare att lägga in de extra timmarna, och stå upp en timme tidigare på morgonen.

Det är en vision som inte bara handlar om mig. Det handlar om värderingarna jag tror på, och vad jag vill jobba med att uppnå. På vilket sätt jag vill förändra och förbättra världen.

På den här sidan hittar du material om hur du kan skapa ett drömliv. Saker som jag samlat på mig under årens lopp. Kanske håller du inte med om allt, och det är ok.

Målet är inte att alla ska vara överens. Målet är att vi ska skapa en värld där fler har möjlighet att leva ut sin fulla potential och förverkliga drömmar.